Πορτογαλία: Ελικόπτερο της υπηρεσίας επείγουσας ιατρικής βοήθειας συνετρίβη κοντά στο Πόρτο- Φόβοι για τέσσερις νεκρούς

Πορτογαλία: Ελικόπτερο της υπηρεσίας επείγουσας ιατρικής βοήθειας συνετρίβη κοντά στο Πόρτο-  Φόβοι για τέσσερις νεκρούς

Ελικόπτερο της υπηρεσίας επείγουσας ιατρικής βοήθειας συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στο Πόρτο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, και οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό εκφράζονται φόβοι πως είναι όλοι νεκροί, μετέδωσαν πορτογαλικά ΜΜΕ και γνωστοποίησε η πορτογαλική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (INEM) το Σάββατο.

Σύμφωνα με το δημόσιο πορτογαλικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTP και την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Correio de Manha, στη συντριβή του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους οι δύο χειριστές του, ένας γιατρός κι ένας νοσοκόμος. Σύμφωνα με την INEM, διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου, το οποίο όμως δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Το ελικόπτερο της INEM αγνοείται από τις 18:30 του Σαββάτου, αφού ολοκλήρωσε την αεροδιακομιδή 76χρονου καρδιοπαθούς σε νοσοκομείο στο Πόρτο.

Εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος στο Βαλόνγκου δήλωσε ότι το ελικόπτερο αναζητούν 200 μέλη σωστικών συνεργείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την INEM, το ελικόπτερο επέστρεφε στη βάση του, στην περιοχή Μπραγκάντσα, όταν συνετρίβη εν μέσω κακοκαιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.