Τα νέα Eurofighter Typhoon έχουν-επιτέλους-πολλαπλό ρόλο

Τα νέα Eurofighter Typhoon έχουν-επιτέλους-πολλαπλό ρόλο

Για πρώτη φορά τα Eurofighter Typhoon τα οποία κατασκευάζονται για το Κουβέιτ και το Κατάρ, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2019, αρχές 2020 θα περιέχουν συστήματα και αισθητήρες που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο αεροσκάφος του τύπου.

Τα συγκεκριμένα Eurofighter Typhoon θα είναι τα πλέον βελτιωμένα μαχητικά του τύπου.

Το Eurofighter Typhoon μπορεί να μην πέτυχε μεγάλες εξαγωγικές επιτυχίες (βασικά λόγω του «μονοδιάστατου» χαρακτήρα του σε αποστολές αέρος-αέρος), αλλά η τελευταία έκδοση έχει ενσωματώσει σημαντικά επιχειρησιακά χαρακτηριστικά σε αποστολές αέρος-εδάφους μετατρέποντας το αεροσκάφος, έστω στην δύση της καριέρας του, αφού η παραγωγή ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, σε ένα μαχητικό πολλαπλού ρόλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.