Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του γαλλικού Mirage 2000

Εντοπίστηκαν  τα συντρίμμια του γαλλικού Mirage 2000

Συντρίμμια από το μαχητικό Μιράζ 2000D, που εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ σήμερα το πρωί στις 11:00, τοπική ώρα, (12:00 ώρα Ελλάδας) βρέθηκαν στο Μινιοβιλάρ, μια κοινότητα στην γαλλική επαρχία Ιούρα, γύρω από την οποία είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ανέφερε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην ομάδα διάσωσης.

Το μαχητικό Μιράζ 2000D, που είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση του Νανσί-Οσέ, εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από μια ορεινή περιοχή, ανάμεσα στο Ντουμπ και τον Ιούρα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο πιλότοι, οι οποίοι δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3, στο σημείο βρέθηκε ένα αλεξίπτωτο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο πιλότων συνεχίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.