Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά

Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών κηδεύεται σήμερα, ο 47χρονος Παναγιώτης Κεφαλάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ταφή του θα γίνει στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο. Η σορός του Παναγιώτη Κεφάλα θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 12.00 το μεσημέρι.

Ο άτυχος Παναγιώτης Κεφαλάς ανασύρθηκε μετά από έρευνες που κράτησαν τέσσερις μέρες, το περασμένο Σάββατο 19/1/2019 από βάθος 38 μέτρων.

Για τον εντοπισμό του έγιναν εκτενείς έρευνες σε θάλασσα και στεριά αλλά και από αέρος, επί τέσσερα 24ωρα.

Το τραγικό στην περίπτωση του 47χρονου Πατρινού πιλότου, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πως είχε παραγγείλει αλεξίπτωτο που θα παραλάμβανε τις επόμενες μέρες.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης 22/1 στον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο.

Η σορός του Παναγιώτη Κεφαλά θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 12 το μεσημέρι.

Ο εκλιπών που ήταν απόστρατος της Πολεμικής αεροπορίας, Μηχανολόγος αεροναυπηγός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Παναγιώτης Κεφαλάς αφήνει πίσω του την σύζυγο του Θεοδώρα και τα δύο του παιδιά Σπυρίδωνα και Κωνσταντίνα. Ο άτυχος πιλότος εντοπίστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Το ωκεανογραφικό Ναυτίλος του Πολεμικού Ναυτικού έδωσε το “στίγμα” και βατραχάνθρωποι του Λιμενικού βούτηξαν στα νερά και τον ανέσυραν. Ο άνδρας βρισκόταν δεμένος μέσα στο μονοκινητήριο αεροσκάφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναγιώτης Κεφαλάς όπως γράψαμε, είχε αναπτύξει και σημαντική κοινωνική δράση αφού έκανε πτήσεις στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου στην Αχαΐα, για την πρόληψη των πυρκαγιών επιτηρώντας δασικές περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.