Αγνοείται σταρ της Premier League: Χάθηκε το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε στο Στενό της Μάγχης

Αγνοείται σταρ της Premier League: Χάθηκε το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε στο Στενό της Μάγχης

Μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε χθες το βράδυ από την Ναντ με προορισμό το Κάρντιφ εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ καθώς βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το νησί Γκέρνζι, στο στενό της Μάγχης.

Σε αυτό επέβαινε ο ιταλο-αργεντίνος επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από γαλλικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι έρευνες διακόπηκαν τη νύκτα εξαιτίας των δυσχερών καιρικών συνθηκών, αλλά επανελήφθησαν το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Γκέρνζι, που δεν έδωσε στοιχεία για τη ταυτότητα των επιβαινόντων.

Ο πρώην επιθετικός της Ναντ υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα με την ομάδα Cardiff City της Ουαλίας συμβόλαιο ύψους ρεκόρ 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Χθες, ο Εμιλιάνο Σάλα επέστρεψε στην Ζονελιέρ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ναντ, για να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα.

Στον λογαριασμό της γαλλικής ομάδας στο Twitter αναρτήθηκε χθες φωτογραφία του μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/EmilianoSala1/status/1087321200265695232

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.