ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα «γεράκια» της 337 Μοίρας πάνε Ισπανία για να «τρελάνουν» ξανά το ΝΑΤΟ

Τα «γεράκια» της 337 Μοίρας πάνε Ισπανία για να «τρελάνουν» ξανά το ΝΑΤΟ

Η 337 μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση Λάρισας συμμετέχει στην 1η εκπαιδευτική σειρά Αέρος για το 2019 του Προγράμματος Τακτικής Ηγεσίας του ΝΑΤΟ (Tactical Leadership Programme – TLP) που εξελίσσεται από χθες στην αεροπορική βάση Λος Γιάνος στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου.

Για το σκοπό αυτό 4 αεροσκάφη F-16 Block 52+ και ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό της 110 ΠΜ θα μετασταθμεύσουν στην ισπανική βάση, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ.

Οι Έλληνες πιλότοι και τεχνικοί της 337 είναι σίγουρο πως πάνε αποφασισμένη να επαναλάβουν το κατόρθωμα των συναδέλφων τους της 331 Μοίρας Παντός Καιρού της 114 Πτέρυγας Μάχης, οι οποίοι διάπρεψαν στην 3η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του TLP 2018 που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2018 στο Albacete της Ισπανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, οι ιπτάμενοι και το τεχνικό προσωπικό έβαλαν τα γυαλιά στις άλλες αποστολές της Συμμαχίας με τις υψηλού επιπέδου ικανότητές τους, πρωτεύοντας σε συλλογικά, αλλά και ατομικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.