ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΙΑΤΑ για τη συντριβή του Boeing 737 MAX 8: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας πριν εξαγάγουμε συμπέρασμα»

ΙΑΤΑ για τη συντριβή του Boeing 737 MAX 8: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας πριν εξαγάγουμε συμπέρασμα»

Ο Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), δήλωσε σήμερα ότι χρειάζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργείται για την πολύνεκρη συντριβή του αεροσκάφους Boeing 737 MAX 8 της Ethiopian Airlines την Κυριακή πριν να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα για το δυστύχημα ή το αεροσκάφος.

«Η πιο σοβαρή και σθεναρή στάση είναι να ελέγχεις και να επαληθεύεις και να διαπιστώνεις τα γεγονότα», τόνισε ο Ντε Ζινιάκ σε δημοσιογράφους στο περιθώριο μιας συνόδου του κλάδου στη Σιγκαπούρη. «Ως προς αυτό το ζήτημα, η πάγια θέση μας είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας πριν να εξαγάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γενικός Διευθυντής της IATA πρόσθεσε ότι κατέγραψε τις αποφάσεις των κυβερνήσεων της Κίνας, της Ινδονησίας και της Σιγκαπούρης να καθηλώσουν τα αεροσκάφη του τύπου στο έδαφος μετά το δυστύχημα. Η IATA εκπροσωπεί περίπου 260 αερομεταφορείς παγκοσμίως.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.