ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Χαστούκι» στην Boeing ακόμα και από την Κολομβία: Απαγορεύονται οι πτήσεις των 737 MAX 8

«Χαστούκι» στην Boeing ακόμα και από την Κολομβία: Απαγορεύονται οι πτήσεις των  737 MAX 8

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Κολομβίας ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δεν θα επιτρέπει προσωρινά στα Boeing 737 MAX 8 να εισέρχονται στον εναέριο χώρο του κράτους των Άνδεων, μετά την καθήλωση στο έδαφος από πολλές άλλες χώρες αυτών των επιβατικών αεροσκαφών μεσαίων αποστάσεων, καθ’ όσον συνεχίζονται οι έρευνες για την πολύνεκρη συντριβή αεροπλάνου αυτού του τύπου της Ethiopian Airlines κοντά στην Αντίς Αμπέμπα την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπηρεσία διευκρίνισε ότι καμία από τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας δεν διαθέτει στον στόλο της 737 MAX αλλά, κατόπιν διαβουλεύσεων με τις αρμόδιες αρχές άλλων κρατών, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA), απαγόρευσε προσωρινά να εισέρχονται τέτοια αεροσκάφη στον κολομβιάνικο εναέριο χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.