ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θλίψη στην Πολεμική Αεροπορία: Απαγχονισμένος βρέθηκε Αξιωματικός

Θλίψη στην Πολεμική Αεροπορία: Απαγχονισμένος βρέθηκε Αξιωματικός

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις. Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι.

Ειδικότερα, πριν από λίγα λεπτά, έγινε γνωστό πως Αξιωματικός της ΠΑ, ο οποίος διέμενε στην περιοχή Μοσχονέρι, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, αυτοκτόνησε με αναπάντεχο τρόπο, ενώ μέχρι στιγμής το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει το patrisnews o 30χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του, στην περιοχή Μοσχονέρι Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές, πριν από περίπου έξι χρόνια ο 30χρονος είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα. Άνθρωποι από το περιβάλλον του που είδαν τον άτυχο 30χρονο το πρωί, κάνουν λόγο πως ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολούσε κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.