ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ινδία: Ξεκινά εκ νέου ο διαγωνισμός MRCA για την προμήθεια 114 νέων μαχητικών

Ινδία: Ξεκινά εκ νέου ο διαγωνισμός MRCA για την προμήθεια 114 νέων μαχητικών

Για ακόμη μια φορά η Ινδία ξεκινά εκ νέου την διαδικασία για την αγορά του νέου μαχητικού που θα συμπληρώσει τα 270 Su-30MkI που διαθέτει.

Πρόκειται για το πολύπαθο πρόγραμμα MRCA το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ, και αφορούσε την προμήθεια 114 μαχητικών με υποψήφια αεροσκάφη τα F/A-18E/F Super Hornet Block III της Boeing, ταF-16 Fighting Falcon Block 70 της Lockheed Martin, τα Rafale F3R της Dassault, τα Eurofighter Typhoon, JAS-39 Gripen E της εταιρείας Saab και τα ρωσικά μαχητικά MiG-35 και Su-35.

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ αυτή την φορά η Ινδική Αεροπορία ολοκλήρωσε εκ νέου την Λίστα με τις Απαιτήσεις της για το νέο μαχητικό και έστειλε στο Υπουργείο Άμυνας το αίτημα της για να λάβει την έγκριση από το Υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως μόλις η Ινδική Αεροπορία λάβει την έγκριση από το Υπουργείο θα προχωρήσει στην έκδοση του Αιτήματος Έκφρασης Ενδιαφέροντος από τους κατασκευαστές αεροσκαφών που ενδεχομένως ενδιαφερθούν για τον ινδικό διαγωνισμό και τέλος θα προχωρήσει στην έκδοση του Αιτήματος για την κατάθεση των Προτάσεων των ενδιαφερόμενων εταιρειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.