ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τελέσθη η επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Τελέσθη η επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο

Ήταν 12 Απριλίου του 2018 όταν το μαχητικό αεροσκάφος Mirage-2000 της Πολεμικής Αεροπορίας με πιλότο τον Σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο, θα έκανε την τελευταία του απογείωση και αποστολή προς εκτέλεση του καθήκοντος για την πατρίδα.

Χθες, στην συμπλήρωση περίπου ενός έτους από την “μαύρη” εκείνη ημέρα που συγκλόνισε και “πάγωσε το πανελλήνιο, διεξήχθη η επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο Σμηναγό, στο “σπίτι” του στην Σκύρο. Ποιοι έδωσαν το παρών.

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στη μνήμη του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 12 Απριλίου 2018, όταν συνετρίβη το Mirage-2000-5 εννέα ναυτικά μίλια, βορειοανατολικά της Σκύρου τελέσθηκε χθες στην 135 Σμηναρχία Μάχης (135ΣΜ), στην αεροπορική βάση Σκύρου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν μέλη της οικογένειας, ο διευθυντής του Β’ Κλάδου του ΑΤΑ ταξίαρχος Γρηγόριος Θεοχαρίδης, αντιπροσωπείες αξιωματικών του Αρχηγείου, της 114 πτέρυγας Μάχης και της 135ΣΜ, οι διοικητές των μονάδων Ενόπλων Δυνάμεων Φρουράς Σκύρου, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων και της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ευβοίας και Βοιωτίας, καθώς και τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.