ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Εισροή Υδάτων σε CL-215

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Εισροή Υδάτων σε CL-215

Πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair CL-215  προσέκρουσε σε κύμα κατά τη διάρκεια υδροληψίας  πλησίον της νησίδας Πάτροκλος κοντά στου Σούνιο, με αποτέλεσμα να ανοίξει μία θυρίδα του και να σημειωθεί εισροή υδάτων στο εσωτερικό του.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα περί τις 10.00 το πρωί  περί την ώρα 10 κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Τζιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων υπήρχε ισχυρός κυματισμός. Αμέσως το πλήρωμα του αεροσκάφους έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσεγγίσει όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς την ακτή. Στη συνέχεια περισυλλέχθηκε από ελικόπτερο έρευνας &διάσωσης (SAR-Search & Rescue) AS-332 C1 Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος. Παράλληλα η φρεγάτα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ» και η πυραυλάκατος «ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» ειδοποιήθηκαν από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων και έπλευσαν για την παροχή βοήθειας. Εκεί μαζί με σκάφη του Λιμενικού Σώματος προσπάθησαν να διατηρήσουν το αεροσκάφος στην επιφάνεια της θάλασσας. Δυστυχώς όμως το αεροσκάφος βυθίστηκε και πλέον γίνονται προσπάθειες ανέλκυσης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.