Συγκλονίζει η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο

Συγκλονίζει η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς αξιωματικούς που επέβαιναν στο ελικόπτερο Χιούι που συνετρίβη στις 19 Απριλίου του 2017, τελέστηκε στο Σαραντάπορο.

Ο πόνος βουβός για τους συγγενείς των τεσσάρων αξιωματικών, που βρέθηκαν στο σημείο όπου οι δικοί τους άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα καθήκοντος.

Άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους, άφησαν λίγα λουλούδια στο μνημείο που στήθηκε για να θυμίζει την τραγωδία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε βυθίσει στο πένθος τις ένοπλες δυνάμεις μας. Και η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΣ αλλά και κατοίκων του χωριού.

Ήταν 19 Απριλίου του 2017 όταν το μοιραίο Χιούι συνετρίβη στην περιοχή λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Πετούσε σε χαμηλό ύψος, η ουρά του ελικοπτέρου χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και το κακό δεν άργησε να συμβεί…

Εκεί ήταν και η Βασιλική Πλεξίδα, η αρχιλοχίας που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και σώθηκε από θαύμα, όπως η ίδια λέει, όταν εκτινάχτηκε μαζί με το κάθισμα της λίγο πριν τη συντριβή και έτσι γλίτωσε από το θάνατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκλονίζει κάθε φορά που αναφέρεται στις στιγμές που βίωσε κι ευχαριστεί για ακόμη μια φορά την Παναγία, που την πήρε στην αγκαλιά της, όπως υποστηρίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.