ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ακάρ: «Είμαστε συνέταιροι στα F-35 – Δεν βγαίνουμε από την συμφωνία αν πάρουμε S- 400»

Ακάρ: «Είμαστε συνέταιροι στα F-35 – Δεν βγαίνουμε από την συμφωνία αν πάρουμε S- 400»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να αποστασιοποιηθεί η Τουρκία, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, από τη στρατιωτική συμμαχία επειδή συνήψε συμφωνία με τη Ρωσία για να αγοράσει πυραυλικά αμυντικά συστήματα S-400.

«Εμείς είμαστε συνέταιροι στα F-35. Δεν υπάρχει στη συνεργασία αυτή ο όρος πως, αν πάρετε S-400 θα βγείτε από την κοινοπραξία.

Για αυτό το να μας βγάλουν από την κοινοπραξία, επειδή το θέλει μόνο μία χώρα δεν θα είναι δίκαιο», δήλωσε ο Ακάρ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Πρόσθεσε, ότι η τελευταία προσφορά των ΗΠΑ να πωλήσουν στην Τουρκία το αμερικανικό πυραυλικό αμυντικό σύστημα Patriot ήταν περισσότερο θετική απ’ ό,τι προηγούμενες προσφορές εκ μέρους της Ουάσινγκτον.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τόνισε ακόμη πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν κάποια ευελιξία στην προσέγγισή τους στο σχέδιο για τη δημιουργία ασφαλούς ζώνης στη βορειοδυτική Συρία, κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία.

Ο Aμερικανός ειδικός απεσταλμένος για τη Συρία είχε αυτή την εβδομάδα συνομιλίες στην Άγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας ανατολικά του ποταμού Ευφράτη αφού αποχωρήσει από τη χώρα το μεγαλύτερο μέρος των αμερικανικών στρατευμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.