Boeing σε Ινδία: «Aγοράστε F/A-18 & E/A-18 Super Hornet Block III και “δώρο” εργοστάσιο κατασκευής»

Boeing σε Ινδία: «Aγοράστε F/A-18 & E/A-18 Super Hornet Block III και “δώρο” εργοστάσιο κατασκευής»

Εργοστάσιο κατασκευής των μαχητικών F/A-18 και E/A-18 Super Hornet Block III στην Ινδία πρόκειται να δημιουργήσει η εταιρεία Boeing σε περίπτωση που το Νέο Δελχί επιλέξει το αμερικανικό μαχητικό για τα προγράμματα του Ναυτικού και της Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα με μια δυναμική προσφορά αποφάσισε να συμμετάσχει η εταιρεία Boeing στους διαγωνισμούς για την αγορά 57 και 114 νέων μαχητικών για την Αεροπορική Δύναμη του Ινδικού Ναυτικού και για την Ινδική Αεροπορία αντίστοιχα επιδιώκοντας να κερδίσει τα μεγάλα υπο εξέλιξη συμβόλαια.

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς εάν η κυβέρνηση της Ινδίας αποφασίσει να αγοράσει τα F/A-18 και E/A-18 Super Hornet Block III στον αριθμό που προβλέπεται στους διαγωνισμούς τότε η Boeing θα μπορούσε να ιδρύσει ένα εργοστάσιο κατασκευής των αεροσκαφών στην Ινδία και να τα κατασκευάσει επι τόπου σε συνεργασία με τους 160 υποκατασκευαστές και συνεργάτες που η αμερικανική εταιρεία διαθέτει στην Ινδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα σύμφωνα με την Boeing η κατασκευή των F/A-18 και E/A-18 Super Hornet Block III στην Ινδία θα βοηθούσε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία να αναπτύξει το νέο ινδικό μαχητικό του προγράμματος AMCA (Advanced Medium Combat Aircraft) ανοίγοντας έτσι ένα δρόμο για την συνεργασία της εταιρείας με την ινδική αεροδιαστημική βιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.