ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αεροπλάνο διαλύθηκε κατά την προσγείωση λόγω ισχυρών ανέμων – 17 τραυματίες (φώτο)

Αεροπλάνο διαλύθηκε κατά την προσγείωση λόγω ισχυρών ανέμων – 17 τραυματίες (φώτο)

Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Biman Bangladesh Airlines ξέφυγε από τον διάδρομο κατά τη διαδικασία της προσγείωσής του στο διεθνές αεροδρόμο της Γιανγκόν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 17 άνθρωποι.

Το αεροπλάνο Bombardier Dash 8, στο οποίο επέβαιναν 29 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, αναπήδησε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ενώ στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία με ισχυρούς ανέμους. Ο πρεσβευτής του Μπανγκλαντές στη Μιανμάρ, Μαντζουρούλ Καρίμ Χαν Τσοουντάρι είπε ότι οι 17 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ένα τοπικό νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή τους, αφού φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

«Ο βασικός λόγος, όπως μου είπε ο πιλότος, ήταν οι καιρικές συνθήκες, οι πλάγιοι άνεμοι» πρόσθεσε. «Ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί, ξαφνικά το αεροπλάνο αναπήδησε, ανέβηκε προς τα επάνω και έπεσε ξανά με δύναμη», εξήγησε ο πρεσβευτής.

Το αεροπλάνο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ο Σακίλ Μιράτζ, ο γενικός διευθυντής της Biman Bangladesh, δήλωσε επίσης ότι ο καιρός ευθύνεται για αυτό το ατύχημα.

https://twitter.com/afzalbhuiyan/status/1126170936216973312


Η εταιρεία πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα τέσσερα δρομολόγια από την Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, για τη Γιανγκόν, την οικονομική πρωτεύουσα της Μιανμάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.