ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρωσία: Νέο βομβαρδιστικό με δυνατότητα οπίσθιας προσβολής στόχων…

Ρωσία: Νέο βομβαρδιστικό με δυνατότητα οπίσθιας προσβολής στόχων…

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία σκοπεύει να προμηθευτεί 58 βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-34 (Su-27IB)Flanker μέχρι το 2015. Το πρώτο Su-34 που αναπτύχθηκε για την αντικατάσταση του Su-24 Fencer παρουσιάστηκε από την κατασκευάστρια εταιρία Sukhoi στο Νοβοσιμπίρσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί να έχει τη δυνατότητα εξουδετέρωσης εναέριων, επίγειων, ή στόχων που βρίσκονται στην επιφάνεια της θάλασσας κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, την ημέρα ή τη νύχτα. Η καινοτομία συνίσταται στην ύπαρξη ραντάρ ανάμεσα στους κινητήρες που ελέγχει και πίσω, ώστε το αεροσκάφος να έχει τη δυνατότητα οπίσθιας προσβολής στόχων. Η λεπτομέρεια αυτή θα μπορούσε να ειπωθεί ότι αποτελεί πραγματική επανάσταση στην εναέρια μάχη γενικότερα και την επιβιωσιμότητα του αεροσκάφους ειδικότερα, καθώς η προσπάθεια του αντιπάλου «να πάρει την ουρά» του φίλιου αεροσκάφους και να το εγκλωβίσει καθίσταται προβληματική… Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και αναπληρωτή πρωθυπουργού Σεργκέι Ιβανόφ, κατά την επίσκεψή του σε αεροδιαστημική βιομηχανία, το Su-34 σε συνδυασμό με το Tu-160 Blackjack προσδίδουν στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μεγάλη ισχύ κρούσης και επισήμανε τη σημασία τέτοιων προγραμμάτων στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την καταπολέμηση της ανεργίας. Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε την κατανομή ακόμα μεγαλύτερων κονδυλίων σε τέτοια προγράμματα της αεροπορικής βιομηχανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.