ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Τραμπ: «Γιορτάζουμε την αγορά από την Πολωνία 30 μαχητικών F-35»

Ν. Τραμπ: «Γιορτάζουμε την αγορά από την Πολωνία 30 μαχητικών F-35»

Την αγορά περίπου 30 μαχητικών F-35 από την Πολωνία ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον Πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα.

Κατά την έναρξη των συνομιλιών των δύο ηγετών, ο Τραμπ είπε ότι θα συζητήσουν θέματα εμπορίου αλλά και ζητήματα που αφορούν το NATO.

Πρόσθεσε ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να στείλει στην Πολωνία περίπου 2.000 Αμερικανούς στρατιώτες που σήμερα σταθμεύουν στη Γερμανία, όμως ακόμη δεν έχει λάβει την οριστική απόφασή του.

Ο Ντούντα έχει δηλώσει ότι εντός της εβδομάδας πρόκειται να παρουσιάσει μια συμφωνία για την ενίσχυση της παρουσίας των αμερικανικών δυνάμεων ασφαλείας στη χώρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Γιορτάζουμε την αγορά από την Πολωνία πολλών αεροσκαφών F-35”, είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή θα επισκεφθεί τη χώρα αυτή, όμως ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.