ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απώλεια ισχύος ελικοπτέρου Huey στη Ρεντίνα στη διάρκεια συνεκπαιδεύσεως με καταδρομείς!

Απώλεια ισχύος ελικοπτέρου Huey στη Ρεντίνα στη διάρκεια συνεκπαιδεύσεως με καταδρομείς!

Απώλεια ισχύος παρουσίασε ξαφνικά ο κινητήρας ενός ελικοπτέρου UH-1H Huey της Αεροπορίας Στρατού στη διάρκεια συνεκπαιδεύσεως με καταδρομείς, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του να μην επιχειρήσει καν να το απογειώσει, να το «κάτσει» στο έδαφος, να σβήσει τον κινητήρα και μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα να το εγκαταλείψουν αμέσως.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ και το ελικόπτερο, εκτός από το θέμα του κινητήρα που είναι προς διερεύνηση, δεν φαίνεται να έχει πάθει καμία άλλη ζημιά.

Το περιστατικό της «βαριάς προσγειώσεως» συνέβη πριν από λίγη ώρα στη διάρκεια συνεκπαιδεύσεως αεροκινήσεως λόχου Καταδρομέων στην ευρύτερη περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης, όπου ελικόπτερα UH-1H Huey του 3ου Τάγματος Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού, που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και προσωπικού της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών.

Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι της 1ης ΤΑΞΑΣ και του 3ου ΤΕΑΣ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην επιχείρηση BDAR (=Battle Damage Assessment and Repair), δηλαδή, έναν υπολογισμό της καταστάσεως επισκευής ή όχι του ελικοπτέρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.