ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ορκίστηκαν οι νέοι Σμηνίες της πολεμικής αεροπορίας υπό το βλέμμα του Αρχηγού (φωτο)

Ορκίστηκαν οι νέοι Σμηνίες της πολεμικής αεροπορίας υπό το βλέμμα του Αρχηγού (φωτο)

Παρουσία της ηγεσίας της πολεμικής αεροπορίας και όχι μόνο ορκίστηκαν οι νέοι Σμηνίες στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας. Όσοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τα τρία χρόνια των απαιτητικών στρατιωτικών σπουδών τους είχαν τη χαρά και την τιμή να παραλάβουν τα πτυχία τους από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, παρουσία συγγενών και φίλων.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 68ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) και της 54ης Σειράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ).

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως, κ.κ Θεόδωρος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ και της ΣΥΔ, σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν ενενήντα τέσσερις (194) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν ογδόντα τέσσερις (184) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.