Η Lockheed Martin αναζητεί νέους προμηθευτές για να αντικαταστήσει τις τουρκικές βιομηχανίες στο πρόγραμμα των F-35

Η Lockheed Martin αναζητεί νέους προμηθευτές για να αντικαταστήσει τις τουρκικές βιομηχανίες στο πρόγραμμα των F-35

Η Lockheed Martin Corp ανακοίνωσε ότι εργάζεται για να βρει εναλλακτικούς προμηθευτές για τον εφοδιασμό εξαρτημάτων των F-35 στις ΗΠΑ έπειτα από την απόφαση του Πενταγώνου την προηγούμενη εβδομάδα να αποκλείσει την Τουρκία από το πρόγραμμα του μαχητικού αεροσκάφους F-35.

Η Lockheed ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα κέρδη και πωλήσεις για το δεύτερο τρίμηνο του 2019 που ξεπέρασαν τις προβλέψεις των αναλυτών. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα καθαρά της κέρδη αυξήθηκαν στα 1,42 δισ. δολ., ή 5 δολ. ανά μετοχή.

«Αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να περιορίζουν κάθε επίπτωση στην μελλοντική παραγωγή είτε στη βιωσιμότητα και παραμένουμε στο σωστό δρόμο για να τηρήσουμε τη δέσμευσή μας και να παραδώσουμε 131 μαχητικά αεροσκάφη F-35 αυτό το έτος», δήλωσε η Μέριλιν Χιούσον, διευθύνουσα σύμβουλός της Lockheed Martin στους επενδυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δευτέρου τριμήνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.