ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στον Πόρο: Αποκλείουν λάθος του πιλότου στελέχη της ΠΑ που τον γνώριζαν

Τραγωδία στον Πόρο: Αποκλείουν λάθος του πιλότου στελέχη της ΠΑ που τον γνώριζαν

Την εκδοχή της μηχανικής βλάβης ως αίτιο που προκάλεσε την τραγωδία στον Πόρο με την πτώση του ελικοπτέρου προκρίνουν στελέχη της ΠΑ που είχαν συνυπηρετήσει και γνώριζαν καλά τον Νίκο Καρυστινό. Ο πιλότος του μοιραιου ελικοπτέρου είχε εμπειρία με χιλιάδες ώρες πτήσης στα μαχητικά αεροσκάφη και άρχισε να εργάζεται στην πολιτική αεροπορία μετά την αποστράτευσή του.

Συνδυάζοντας μαρτυρίες αυτοπτών που περιγράφουν ότι το ελικόπτερο είχε πρόβλημα κατά την απογείωση και σηκώθηκε μετά από προσπάθειες, ενώ πολύ γρήγορα όταν βρέθηκε στον αέρα έβγαλε καπνούς για να χτυπήσει τελικά στα καλώδια και να καταπέσει, εκτιμούν ότι ένας πιλότος όπως ο Νίκος Καρυστινός δεν θα έκανε ποτέ λάθος που θα οδηγούσε στην πτώση.

Σημειώνεται ότι το ελικόπτερο ανήκε στην εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕ» η οποία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί ότι «σήμερα και περί ώρα 15.40 κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου ελικόπτερο τύπου Agusta A 109, ιδιοκτησίας της θυγατρικής της εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ, με αποτέλεσμα οι τρεις επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί/εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία “I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ”». Το ΔΣ της εταιρείας στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός και γνωστοποιεί ότι «θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.