ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκοτώθηκε ο πιλότος του ισπανικού αεροσκάφους που συνετρίβη (upd)

Σκοτώθηκε ο πιλότος του ισπανικού αεροσκάφους που συνετρίβη (upd)

Ισπανικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα ανοικτά των νοτιοανατολικών ακτών της χώρας σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος, ανέφερε η Αεροπορία της χώρας.

Το C-101, που χρησιμοποιείτο για εκπαίδευση, έπεσε στη θάλασσα κοντά στη Λα Μάνγκα λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της ΠΑ.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε πως τα αίτια της συντριβής, που ήταν το δεύτερο αεροπορικό δυστύχημα μέσα σε δύο ημέρες στην Ισπανία, δεν είναι ακόμη γνωστά. Ο πιλότος, που ήταν μόνος του στον θάλαμο διακυβέρνησης, ήταν εκπαιδευτής πτήσεων.

Τρεις παραλίες στην περιοχή έκλεισαν για τους λουόμενους επειδή συντρίμμια από το αεροσκάφος έπεσαν στην άμμο, δήλωσαν οι τοπικές αρχές, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες Κυριακή, επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ελικοπτέρου με ένα ελαφρύ αεροπλάνο στο νησί Μαγιόρκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.