ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το αεροσκάφος που θέλει να αγοράσει ο Ερντογάν: Δείτε το Su-57 στη μοναδική του επίδειξη στη MAKS -2019

Αυτό είναι το αεροσκάφος που θέλει να αγοράσει ο Ερντογάν: Δείτε το Su-57 στη μοναδική του επίδειξη στη MAKS -2019

Με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν να διαμηνύει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία ότι θα η χώρα του θα οδηγηθεί σε άλλες εναλλακτικές λύσεις για την προμήθεια νέου μαχητικού αεροσκάφους, (υπονοώντας βέβαια ως εναλλακτική το Su-57 ή και τα Su-35/MiG-35) στη Μόσχα και στο αεροδρόμιο στο προάστιο της Μόσχας Τζουκόφσκι η Sukhoi πραγματοποίησε μια ακόμη εντυπωσιακή επίδειξη του ρωσικού μαχητικού Su-57.

Είναι το αεροσκάφος που ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος είχε την μοναδική ευκαιρία (για ηγέτη χώρας μέλους του ΝΑΤΟ) να επιθεωρήσει από κοντά και να δει το πιλοτήριο το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό των Ρώσων.

Το Su-57 και εκμεταλλευόμενο το γεγονός ότι το λογισμικό πτήσης έχει αποδεσμευθεί πλήρως έκανε μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη σήμερα, προτελευταία ημέρα της ρωσικής αεροδιαστημικής έκθεσης η οποία λήγει αύριο.

Παράλληλα στην έκεθση πραγματοποίησαν επιδείξεις ρωσικές εναέριες ομάδες όπως οι Strizhi και Vityazi,και η Baltic Bees Jet Team.

Ρώσοι και ξένοι γνώστες του αντικειμένου, κατασκευαστές και επιχειρηματίες, δίνουν το «παρών» στις διάφορες εκδηλώσεις της έκθεσης που παρουσιάζει τα τελευταία επιτεύγματα και τις νέες τεχνολογίες στη βιομηχανία της αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.