ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τρόμος» στον αέρα: Λιποθύμησε ο εκπαιδευτής και προσγείωσε το αεροσκάφος ο μαθητευόμενος πιλότος (βίντεο)

«Τρόμος» στον αέρα: Λιποθύμησε ο εκπαιδευτής και προσγείωσε το αεροσκάφος ο μαθητευόμενος πιλότος (βίντεο)

Κατάφερε να προσγειώσει το μικρό αεροσκάφος, ενώ δεν είχε κάνει ποτέ ξανά προσγείωση μόνος του κι ενώ ο εκπαιδευτής πιλότος είχε λιποθυμήσει δίπλα του!

Είναι πραγματικά μια απίστευτη ιστορία. Μια ιστορία που αποδεικνύει πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα όταν φτάνει στα όριά του.

Και τα όρια αυτού του ανθρώπου, στην προκειμένη περίπτωση, ήταν τα όρια… της ζωής του κυριολεκτικά!

Όλα συνέβησαν στην Αυστραλία. Πρωταγωνιστής ο Max Sylvester, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του μόλις δύο (!) ώρες εμπειρίας σε πτήση! Ο εκπαιδευτής του, Robert Mollard, λιποθύμησε ενώ το αεροσκάφος ήταν στον αέρα, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στο αεροδρόμιο Perth’s Jandakot.

Με την βοήθεια του πύργου ελέγχου, ο εκπαιδευόμενος πιλότος κατάφερε να κάνει μια άψογη προσγείωση χωρίς… ούτε μία γρατζουνιά.

Το ηχητικό απόσπασμα από την συνομιλία του ερασιτέχνη πιλότου με τον πύργο ελέγχου είναι ανατριχιαστικό.

Τον ρωτούν αν έχει κάνει ξανά προσγείωση είτε μόνος του, είτε υπό την επίβλεψη κάποιου. Απαντά όχι!

Τον ρωτούν αν έχει λιποθυμήσει ο εκπαιδευτής του και απαντά πως γέρνει συνεχώς πάνω του, πως προσπαθεί να τον σηκώσει όρθιο, αλλά εκείνος πέφτει ξανά προς τον ώμο του!

Κι όλα αυτά ενώ… κουμαντάρει το μικρό αεροσκάφος!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το αεροσκάφος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.