ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε την άφιξη των αμερικανικών ελικοπτέρων στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο)

Δείτε την άφιξη των αμερικανικών ελικοπτέρων στο λιμάνι του Βόλου (βίντεο)

Ελικόπτερα της αμερικανικής Αεροπορίας «ξεπρόβαλαν» από πλοίο που έδεσε στο λιμάνι του Βόλου.

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει την εκφόρτωση των ελικοπτέρων, που έφτασαν στο λιμάνι του Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής, με μεγάλο πλοίο υπό αμερικανική σημαία.

Πρόκειται για ελικόπτερα και εξοπλισμό για την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ. Η εκφόρτωση ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου και έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το αμερικανικό πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, μετέφερε επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι, μεταφορικά Σινούκ, όπως και ελικόπτερα BlackHawk πολλαπλών ρόλων.

Επίσης, αναμένεται να εκσυγκρονισθούν και να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους Αμερικανούς στρατιωτικούς, τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στον Βόλο, στο στρατόπεδο «Γεωργούλα», όπου εδρεύει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.