ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Αυτές θα είναι οι τιμές του F-35 για το 2020, 2021 και 2022

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Αυτές θα είναι οι τιμές του F-35 για το 2020, 2021 και 2022

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε λεπτομέρειες για την τιμολόγηση στο πλαίσιο της συμφωνίας του με την εταιρεία Lockheed Martin Co, που μειώνει το κόστος των μαχητικών 5ης γενιάς F-35, τα οποία σχεδιάζει να αγοράσει έως το 2022, κατά 12,7%, γεγονός που θα μπορούσε να ενθαρρύνει και άλλα κράτη να αγοράσουν μαχητικά αεροσκάφη.

Στελέχη της Lockheed ανέφεραν, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οποιαδήποτε χώρα με ένα μαχητικό F-16, το αεροσκάφος που προηγήθηκε του F-35, είναι πιθανός αγοραστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα F-35A, η συνηθέστερη εκδοχή του αεροσκάφους, θα κοστίσει 82,4 εκατομμύρια δολάρια το 2020, 79,17 εκατομμύρια δολάρια το 2021 και 77,9 εκατομμύρια δολάρια το 2022 ανά μαχητικό, εξήγησαν σήμερα σε δημοσιογράφους αξιωματούχοι του Πενταγώνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.