ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απίστευτη γκάφα των Ολλανδών: Έριξαν καυστικό αφρό στο πρώτο F-35 – Αλλοίωσαν την εξωτερική του επικάλυψη (βίντεο)

Απίστευτη γκάφα των Ολλανδών: Έριξαν καυστικό αφρό στο πρώτο F-35 – Αλλοίωσαν την εξωτερική του επικάλυψη (βίντεο)

Η Ολλανδία παρέλαβε επιτέλους το πρώτο F-35 μόνο που η τελετή υποδοχής εξελίχθηκε σε τραγέλαφο.

Σε γκάφα ολκής μετατράπηκε η τελετή υποδοχής του πρώτου επιχειρησιακά πανέτοιμου F-35Α που απέκτησε η ολλανδική πολεμική αεροπορία.

Ως είθισται στις περιπτώσεις νέων αεροσκαφών, η υποδοχή περιλάμβανε το σχηματισμό υδάτινης αψίδας από δύο πυροσβεστικά οχήματα με το αεροσκάφος να περνά από κάτω.

Ωστόσο, τα πυροσβεστικά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν λίγο νωρίτερα είχαν χρησιμοποιηθεί για την κατάσβεση φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε ένα F-16Viper της ολλανδικής Π.Α. Προφανώς οι υπεύθυνοι είχαν ξεχάσει να αντκαταστήσουν το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την πυρόσβεση και ακριβώς αυτό το υλικό χρησιμοποίησαν για το σχηματισμό αψίδας.

Μόνο που το υλικό αυτό ήταν καυστικός αφρός ο οποίος όταν ήρθε σε επαφή με την μεταλλική επιβάνεια του υπερσύγχρονου στελθ προκάλεσε αλλοιώσεις! Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αισθητικό, κι αυτό γιατί το F-35 έχει εξαιρετικά ευαίσθητες επικαλύψεις απορρόφησης των ραντάρ στην εξωτερική του επιφάνεια που μπορεί με τον αφρό να υπέστησαν αλλοιώσεις.

https://twitter.com/reinoudoelen/status/1189983244076359680?s=20

https://twitter.com/MinBijleveld/status/1189967379058569217?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.