ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα Rafale της Αεροπορίας του Κατάρ μετέχουν για πρώτη φορά σε διεθνή άσκηση

Τα Rafale της Αεροπορίας του Κατάρ μετέχουν για πρώτη φορά σε διεθνή άσκηση

Μαχητικά αεροσκάφη Rafale του Κατάρ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε διεθνή άσκηση, αλλά δεν πήγαν μακριά, καθώς η διμερής άσκηση με την Ινδία έγινε στο… Κατάρ.

Σύμφωνα με το «Business Standard», η άσκηση με την ονομασία «Za’ir-Al-Bahr» έγινε το χρονικό διάστημα 17-21 Νοεμβρίου και για τον σκοπό αυτό έφθασαν στο Κατάρ από την Ινδία η φρεγάτα «INS Trikand» και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P-8I.

Πέρα από μαχητικά Rafale, το Κατάρ διέθεσε πυραυλακάτους κλάσης Barzan (στις οποίες βασίστηκαν οι γνωστές μας Super Vita). Στόχος της άσκησης είναι η ενδυνάμωση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Κατάρ και Ινδίας, ειδικά στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας και της πειρατείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κατάρ παραλαμβάνει συνολικά 36 Rafale μαζί με πακέτο όπλων. Τα μαχητικά είναι ικανά να φέρουν τον αντιπλοϊκό πύραυλο AM-39 για την προσβολή ναυτικών στόχων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.