Η Bell Helicopter παρουσιάζει το X-Hawk Fancraft

Η Bell Helicopter παρουσιάζει το X-Hawk Fancraft

Το ομοίωμα ενός πρωτοποριακού αεροχήματος, του X-Hawk Fancraft, που κατά τη άποψη των κατασκευαστών του θα επιφέρει επανάσταση στις στρατιωτικές αλλά και τις πολιτικές επιχειρήσεις στις αστικές περιοχές,  απεκάλυψε η Bell Helicopter κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Το όχημα αποτελεί το αντικείμενο της κοινοπραξίας που συνεστήθη μεταξύ Bell Helicopter και της ισραηλινής εταιρίας Urban Aeronautics που άρχισε τη σχεδίαση και ανάπτυξη του. Στην παρούσα μορφή του διαθέτει δύο δίδυμους έλικες που είναι κεκαλυμμένοι εντός της ατράκτου και οι οποίοι μπορούν να τροφοδοτηθούν από εν χρήσει αεροκινητήρες όπως η οικογένεια Τ-800. Το X-Hawk μπορεί να μεταφέρει 11 οπλίτες διαθέτοντας πλήρη δυνατότητα κάθετης απο-προσγείωσης. Πέρα από τις στρατιωτικές εφαρμογές το X-Hawk κρίνεται ότι είναι ιδανικός υποψήφιος γα πολλές πολιτικές εφαρμογές στο συνεχώς αστικοποιούμενο περιβάλλον όπου πλέον ζουν και δραστηριοποιούνται μεγάλες ομάδες πληθυσμού, όπως η μεταφορά ασθενών και  τραυματιών (EMS: emergency medical services). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ X-HAWK FANCRAFT, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ FARNBOROUGH 2006, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.