ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Su-34NVO: Με βάση τα διδάγματα από την Συρία η νέα έκδοση του ρωσικού υποστρατηγικού βομβαρδιστικού

Su-34NVO: Με βάση τα διδάγματα από την Συρία η νέα έκδοση του ρωσικού υποστρατηγικού βομβαρδιστικού

Μια νέα έκδοση του υποστρατηγικού βομβαρδιστικού Su-34 πρόκειται να αρχίσει να παραλαμβάνει η ρωσική Αεροπορία, σύντομα.

Η νέα έκδοση θα ονομάζεται Su-34NVO και ανεπίσημα έχει πάρει το όνομα “Super-Defender” και όπως αναφέρεται θα περιλαμβάνει την προσθήκη νέων συστημάτων από τα διδάγματα που αποκτήθηκαν από τις επιχειρήσεις του αεροσκάφους στην Συρία.

Λίγα πράγματα πάντως έχουν γίνει γνωστά για αυτές, εκτός του ότι θα έχει νέα βελτιωμένα ηλεκτρονικά, όπλα, ένα νέο ατρακτίδιο αναγνώρισης και νέο εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.