ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η μοναδική σχεδίαση του Α-10 Thunderbolt II – Ο φόβος των σοβιετικών τεθωρακισμένων (βίντεο)

Η μοναδική σχεδίαση του Α-10 Thunderbolt II  – Ο φόβος των σοβιετικών τεθωρακισμένων (βίντεο)

Το A-10 Thunderbolt II είναι ένα αμερικάνικο δικινητήριο επιθετικό αεροσκάφος που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Fairchild Aircraft τη δεκαετία του 1970.

Είναι το μοναδικό αεροσκάφος των Ηνωμένων Πολιτειών το οποίο είχε ως προορισμό καθαρά τη στενή αεροπορική υποστήριξη, η οποία συμπεριλαμβάνει βομβαρδισμό τεθωρακισμένων και άλλων στόχων της ξηράς, ενώ διαθέτει περιορισμένη αεράμυνα απέναντι σε εχθρικά αεροσκάφη.

Το αεροσκάφος έχει δεχτεί πολλές αναβαθμίσεις και το προσδόκιμο ζωής του έχει παραταθεί μέχρι το 2028, παρόλο που υπάρχουν προτάσεις για απόσυρσή του νωρίτερα.[

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε την μοναδική σχεδίαση που δημιούργησε ένα αποκλειστικά για αποστολές CAS μαχητικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.