ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ν.Κορέα θέλει να «εισβάλει» στην Ευρώπη με το KF-X – Εναλλακτική στα ακριβά ευρωπαϊκά μαχητικά

Η Ν.Κορέα θέλει να «εισβάλει» στην Ευρώπη με το KF-X – Εναλλακτική στα ακριβά ευρωπαϊκά μαχητικά

Η Νότια Κορέα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρωτότυπο του επόμενης γενιάς μαχητικού αεροσκάφους KF-X, στις αρχές του 2021, με τη νοτιοκορεατική αεροδιαστημική υπηρεσία να ευελπιστεί να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς μαχητικών με τους κορεάτες να θέλουν να επαναλάβουν επιτυχίες όπως με τα οπλικά χερσαία συστήματα και να εισχωρήσουν ακόμα και στην Ευρώπη.

Να σημειώσουμε ότι την τουρκική προσπάθεια παραγωγής αντίστοιχου μαχητικού εγχώρια και την ευρεία συνεργασία σε πολλά όπλα Άγκυρας-Σεούλ και που μπορεί να ανοίξει την πόρτα και για μια αντίστοιχη κίνηση στον τομέα των μαχητικών.

«Από το 2030 κι έπειτα, τα ευρωπαϊκά μαχητικά αεροσκάφη θα χρειαστούν αντικατάσταση εξαιτίας της ηλικίας τους» σχολίασε ο επικεφαλής μηχανικός του μαχητικού KF-X, στην «Korea Herald».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την συνέχεια στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.