ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η-20: Η Κίνα αποκτά βομβαρδιστικό ικανό να χτυπήσει την Χαβάη! (βίντεο)

Η-20: Η Κίνα αποκτά βομβαρδιστικό ικανό να χτυπήσει την Χαβάη! (βίντεο)

Η PLAAF με το H-20 Οπλισμένο με πυρηνικούς και συμβατικούς πυραύλους stand-off θα είναι ικανή για αποστολές όχι μόνο στην πρώτη αλυσίδα νησιών – που εκτείνεται από τα νησιά Kuril έως την Ιαπωνία και μέχρι τις Φιλιππίνες, αλλά θα δώσει στην Κίνα μια πραγματικά διηπειρωτική ικανότητα προβολής ισχύος αναφέρει διεθνής εκθεση.

Τα σχέδια για το H-20 ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2016 και το στρατηγικό βομβαρδιστικό της Κίνας θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία σε πέντε χρόνια.

Το H-20 θα είναι σε θέση να φέρει ωφέλιμο φορτίο 45 τόνων, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών πυραύλων και θα έχει εμβέλεια πάνω από 6.000ν.μ. που είναι η απόσταση από ην Χαβάη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.