ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα Rafale πάνω από το Αιγαίο – Ασκήσεις σε όλο το FIR (φωτό,βίντεο)

Τα Rafale πάνω από το Αιγαίο – Ασκήσεις σε όλο το FIR (φωτό,βίντεο)

Εντυπωσιακές εικόνες με τα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafale να πετούν για πρώτη φορά πάνω από το Αιγαίο έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική πολεμική αεροπορία.

Όπως είναι γνωστό τα τέσσερα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη βρέθηκαν στην χώρα μας στο πλαίσιο της διμερούς άσκησης «Σκύρος 2021».

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, τα αεροσκάφη Rafale που σύντομα θα αποκτηθούν από την ελληνική πολεμική αεροπορία, απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και εκτέλεσαν μαζί με ελληνικά F-16 και Mirage 2000 σύνθετες αεροπορικές ασκήσεις σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών.

Στο πλαίσιο της αεροπορικής άσκησης, τα ελληνικά μαχητικά Mirage-2000 και τα γαλλικά Rafale ανεφοδιάστηκαν εν πτήσει από γαλλικό αεροσκάφος εναερίου ανεφοδιασμού Airbus A-330TT στα 24.000 πόδια πάνω από τη Ζάκυνθο.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.