Αναχώρησε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper για τις ΗΠΑ

Αναχώρησε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper για τις ΗΠΑ

Αναχώρησε το πρώτο αναβαθμισμένο F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper για τις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, επ΄ευκαιρία, μιας -ακόμη- συνάντησης με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε με τον Έλληνας Υπουργό Εθνικής Άμυνας και όπως ο ίδιος τόνισε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συζητήθηκαν πολλά και διάφορα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ σημείωσε ότι η συνάντησή του με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο έγινε σε θετικό κλίμα, μετά και την αποστολή του πρώτου αναβαθμισμένου μαχητικού F-16 Viper της Πολεμικής Αεροπορίας στις ΗΠΑ, ενώ ακόμα τέθηκαν στο προσκήνιο οι εξελίξεις στην Αλεξανδρούπολη, οι κοινές εκπαιδευτικές ασκήσεις και το μέλλον της ελληνοαμερικανικής συμμαχίας και συνεργασίας υπό την προεδρία Τζο Μπάιντεν, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι του έθεσε και το θέμα των σκαφών παράκτιας άμυνας MMSC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.