ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΑΕ και MBDA υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη του SmartGlider

ΗΑΕ και MBDA υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη του SmartGlider

Η εταιρεία αναπτυξιακών επενδύσεων Tawazun με έδρα το Άμπου Ντάμπι υπέγραψε συμφωνία με την MBDA για την ανάπτυξη ενός νέου όπλου ανεμοπορίας του SmartGlider. Σύμφωνα με την συμφωνία η ανάπτυξη του όπλου θα γίνει από τις εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει η MBDA στα ΗΑΕ.

Όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και τα δύο μέρη θα εξετάσουν διάφορα προτεινόμενα σχέδια πριν αρχίσουν την φάση ανάπτυξης του σχεδίου που θα προκριθεί.

Το όπλο όπως δηλώνει και το όνομά δεν πρόκειται να διαθέτει προώθηση αλλά θα ανεμοπορεί προς το στόχος του έχοντας όμως σύστημα ακριβούς καθοδήγησης και προσβολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.