ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπό κατασκευή οι κινητήρες των Su-30MK που παρήγγειλε η Βενεζουέλα

Υπό κατασκευή οι κινητήρες των Su-30MK που παρήγγειλε η Βενεζουέλα

Ξεκίνησε η παραγωγή κινητήρων AL-31F για τα μαχητικά Sukhoi Su-30MK που θα προμηθευτεί η κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Στην κατασκευή των κινητήρων συμμετέχει η Salyut Engineering Industrial Enterprise και η Ufa Engine-Building Industrial Association (UMPO). Πιθανότερη περίπτωση διαφαίνεται η κάθε εταιρία να κατασκευάσει το ήμισυ του κινητήρα, όπως αναφέρθηκε από πηγές της Salyut, οι οποίες επίσης ανέφεραν ότι οι κινητήρες θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο εργοστάσιο Komsomolsk-on-Amur Aircraft Production Association (KnAAPO) για μοντάρισμα εντός του 2006. Το συμβόλαιο με την Βενεζουέλα, αξίας 1,5 δις δολαρίων προβλέπει την κατασκευή και παράδοση 60 κινητήρων και 24 μαχητικών εντός της επομένης τριετίας 60 AL-31Fs. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει επίσης  συντήρης και εκπαίδευση προσωπικού εδάφους. Δύο Su-30MK αναμένεται να παραδοθούν εντός του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.