40χρονος επιχείρησε να κάψει τη μητέρα και τον αδερφό του επειδή δεν ακολουθούσαν τη Βίβλο! (φώτο)

40χρονος επιχείρησε να κάψει τη μητέρα και τον αδερφό του επειδή δεν ακολουθούσαν τη Βίβλο! (φώτο)

Η επίθεση ενός άντρα στο Τέξας των ΗΠΑ προκαλεί σοκ. Ο 40χρονος Φίλιπ Μιλς κατηγορείται ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έβαλε φωτιά, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του 54χρονου Πολ Μιλς στο σπίτι της οικογένειας στο Ελ Πάσο.

Ο ύποπτος, σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι χρησιμοποίησε βενζίνη, την οποία έριξε στον καναπέ στο σαλόνι, με στόχο να προκαλέσει μια φονική πυρκαγιά.

Αφότου έβαλε φωτιά στο σπίτι, ο Φίλιπ περίμενε έξω «με μεγάλες πέτρες στα χέρια του» σε περίπτωση που κάποιος από τους συγγενείς του κατάφερνε να βγει ζωντανός, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η 82χρονη μητέρα του, Ανέτ Μιλς, κατάφερε τελικά να βγει έξω από το φλεγόμενο σπίτι και την έσωσαν οι διασώστες. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ερευνητές που ανέκριναν τον Μιλς τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του. «Ο κατηγορούμενος γέλασε και ενημέρωσε τους ερευνητές ότι ήταν σοκαρισμένος που δεν είχαν χαθεί και ο αδερφός και η μητέρα του. Μάλιστα το αποκάλεσε “αποτυχημένη προσπάθεια”».

Ο ύποπτος φέρεται επίσης να είπε στους ερευνητές ότι ξεκίνησε τη φωτιά γιατί ο αδερφός του και η μητέρα του δεν ακολουθούσαν τις επιταγές της Βίβλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.