39χρονος βασάνισε με σίδερο την έγκυο σύζυγό του και έχασε το παιδί! (φώτο)

39χρονος βασάνισε με σίδερο την έγκυο σύζυγό του και έχασε το παιδί! (φώτο)

Μια όμορφη αισθητικός από τη Ρωσία έχασε τελικά το μωρό της μετά τα βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια του ζηλιάρη άντρα της.

Πιο συγκεκριμένα, η 39χρονη Alexandra Polynova έζησε τον εφιάλτη από τον δικό της άνθρωπο, από τον 39χρονο σύζυγό της Dmitry Trapeznikov, ο οποίος την άρπαξε, την πήγε σε ένα ερημικό σπίτι και τη βασάνισε αγρίως.

Η 39χρονη αισθητικός έδειξε σε βίντεο τα φριχτά τραύματά της, περιγράφοντας πώς έχασε το παιδί της από το ξύλο και την κακοποίηση.

Ο σύζυγος συνελήφθη από την αστυνομία του Γεκατερινμπούργκ για την απαγωγή και την επίθεση. Οι αρχές δήλωσαν πως ο ζηλιάρης σύζυγος ήθελε να σταματήσει τη δουλειά της. Εκείνη του είπε πως σκόπευε να τον χωρίσει, καθώς ο Trapeznikov ήταν βίαιος.

Πάνω στον καυγά, την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητο και την οδήγησε σε ένα απομονωμένο σπίτι παρά τη θέλησή της. Όπου τη βασάνισε, κακοποιώντας τη ακόμα και με ένα σίδερο.

Σώθηκε τελικά από την αστυνομία, όταν η μητέρα της τη δήλωσε εξαφανισμένη.

«Ο σύζυγός μου έμαθε πως είχα καταθέσει αίτηση διαζυγίου», δήλωσε το θύμα, «ήταν έξω φρενών, ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω σε εκείνον. Γι’ αυτό και με απήγαγε. Με έδειρε με τις γροθιές του, με κλότσησε και με βασάνισε με ένα σίδερο. Είχε όπλο και με απειλούσε με θάνατο αν πήγαινα να το σκάσω»…

Ο σύζυγος είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 12 ετών…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.