ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συρία: Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση

Συρία: Τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση

Τρομοκρατική επίθεση στη Συρία το βράδυ της Τρίτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους τέσσερις στρατιώτες και να τραυματιστούν άλλοι 15.

Σύμφωνα με το Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων (SANA), η επίθεση έπληξε πολλά στρατιωτικά σημεία ελέγχου στην επαρχία Νταρά, και δεν είναι ακόμη γνωστό ποια ομάδα ήταν υπεύθυνη.

Μεγάλο μέρος της περιοχής ελέγχονταν από τις δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και του Ahrar as-Sham.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρωσικός στρατός στη Συρία ανέφερε επίσης την Τρίτη πως έγιναν επιθέσεις από τρομοκρατικές δυνάμεις στη βόρεια πλευρά της πολύπαθης χώρας, συμπεριλαμβανομένων βομβαρδισμών στο Χαλέπι από την πρώην al-Nusra καθώς και αρκετές σε επαρχίες Λατάκια και Χάμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.