ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαντλίν ΜακΚάν: Βέβαιοι πλέον οι εισαγγελείς πως δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο – «Δεν υπάρχει ελπίδα να ζει»

Μαντλίν ΜακΚάν: Βέβαιοι πλέον οι εισαγγελείς πως δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο – «Δεν υπάρχει ελπίδα να ζει»

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν δηλώνουν τη βεβαιότητά τους πως το παιδί δολοφόνησε ο ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, είναι βέβαιοι ότι το κοριτσάκι έχει δολοφονηθεί από Κρίστιαν Μπρίκνερ. Μιλώντας στην Mirror, o εισαγγελέας Κρίστιαν Βόλτερ σημείωσε ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του κύριου υπόπτου, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους».

«Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία» αναφέρει ο Κρίστιαν Βόλτερ, επικεφαλής της ομάδας εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν. Και προσθέτει: «Όταν έχουμε ακόμη ερωτήματα, θα ήταν βλακώδες να ασκήσουμε κατηγορίες αντί να περιμένουμε για απαντήσεις που θα ενισχύσουν τη θέση μας».

Όπως αναφέρει ο Κρίστιαν Βόλτερ, οι εισαγγελείς φιλοδοξούν να ασκήσουν δίωξη στον Κρίστιαν Μπρίκνερ τον επόμενο χρόνο και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, τούς ασκεί λιγότερη πίεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος που είχε εκδοθεί από την Ιταλία στη Γερμανία το 2018 μετά από ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών, εκτίει ποινή φυλάκισης 21ος μηνών στο Κίελο – πρωτεύουσα του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.