ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνταξιούχος κατάσκοπος αποκαλύπτει ποια πόλη θα χτυπούσαν σε περίπτωση Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Συνταξιούχος κατάσκοπος αποκαλύπτει ποια πόλη θα χτυπούσαν σε περίπτωση Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Μία χρήστης του TikTok που ονομάζεται «Μαρία» ανέβασε ένα βίντεο με συνομιλίες του Ρώσου πατέρα της, ο οποίος κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, η φοιτήτρια πανεπιστημίου ρωτά τον πρώην κατάσκοπο, τι θα συνέβαινε αν ξεσπούσε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ο πατέρας της Μαρίας αποκάλυψε μια πόλη των ΗΠΑ που είναι πρώτη στη λίστα. «Μάινοτ, Βόρεια Ντακότα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο πρώην κατάσκοπος αρκέστηκε σε αυτές τις τρεις λέξεις χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Η απάντησή του πάντως, έχει λογική αφού στο Μάινοτ υπάρχει μια αεροπορική βάση.

Η συγκεκριμένη βάση φιλοξενεί την 5η Πτέρυγα Βομβών και την 91η Πτέρυγα Πυραύλων, που είναι τα δύο πιο σημαντικά τμήματα της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας (AFGSC) με έδρα τη Λουιζιάνα. Η AFGSC παρέχει δυνάμεις μάχης για στρατηγική πυρηνική αποτροπή.

Η Μαρία πάντως, δεν ρώτησε μόνο για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου τον πατέρα της. Στο ίδιο βίντεο, τον ρωτάει ποια ξένη γλώσσα θα συμβούλευε κάποιον να μάθει και εκείνος να της απαντάει τα «μανδαρινικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον ρώτησε ακόμα για τον «ταξικό πόλεμο» για να λάβει την εξής απάντηση: «Εάν η ανισότητα στον πλούτο συνεχίσει να αυξάνεται, αργά ή γρήγορα η φτωχότερη τάξη θα ξεσηκωθεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.