ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος στην Καλιφόρνια – Πληροφορίες για τραυματίες & για σπίτια που πήραν φωτιά

ΗΠΑ: Συνετρίβη αεροσκάφος στην Καλιφόρνια – Πληροφορίες για τραυματίες & για σπίτια που πήραν φωτιά

Συναγερμός σήμανε στις αρμόδιες Αρχές, έπειτα από συντριβή αεροσκάφους σε γειτονιά στο Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι πρώτες αναφορές έγιναν στις 12:15 μμ (τοπική ώρα) με αξιωματούχους της αστυνομίας να προχωρούν άμεσα σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές λεωφόρους της περιοχής.

https://twitter.com/SDSheriff/status/1447647040767348740

Ενημερωτικά sites του Σαν Ντιέγκο μιλούν για δύο τραυματίες αλλά και για σπίτια που έχουν πάρει φωτιά αφότου το μικρό -όπως αναφέρουν- αεροσκάφος συνετρίβη σε μια γειτονιά στα προάστια του Σαν Ντιέγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοντά στο σημείο της συντριβής υπάρχει ένα σχολείο, με την διοίκησή του να ενημερώνει πως δεν σημειώθηκε κανένα πρόβλημα και πως όλοι, μαθητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό είναι ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.