ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της – Άφαντος ακόμη ο σύντροφός της

Δολοφονία Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της – Άφαντος ακόμη ο σύντροφός της

Το φως της δημοσιότητας είδε η αιτία θανάτου της Γκάμπι Πετίτο, μία δολοφονία που σόκαρε τις ΗΠΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το πόρισμα της νεκροτομής που έγινε στη σορό της, αποδεικνύει πως η 22χρονη έχασε τη ζωή της από στραγγαλισμό.

«Η αιτία θανάτου είναι στραγγαλισμός και πρόκειται για ανθρωποκτονία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, Μπρέντ Μπλου, της κομητείας του Τέτον στην πολιτεία του Γουαϊόμινγκ.

Πρόκειται για το μέρος όπου στις 19 Σεπτεμβρίου βρέθηκε το πτώμα της νεαρής.

Παράλληλα, ο Μπρέντ Μπλου σημείωσε ότι η δολοφονία είχε γίνει τρεις με τέσσερις ημέρες πριν εντοπιστεί η σορός της κοντά στο εθνικό πάρκο.

Καταζητείται ο αρραβωνιαστικός της

Ο Μπράιαν Λόντρ, ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, παραμένει άφαντος, με τις αρχές να προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Στον 23χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παράνομη χρήση τραπεζικής κάρτας, καθώς φαίνεται να χρησιμοποίησε την πιστωτική της εκλιπούσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι αρχές έχουν χαρακτηρίσει τον νεαρό «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.