ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκληρό βίντεο: Ταλιμπάν βασανίζουν Αφγανό με την κατηγορία της μοιχείας (βίντεο)

Σκληρό βίντεο: Ταλιμπάν βασανίζουν Αφγανό με την κατηγορία της μοιχείας (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει μερικούς Ταλιμπάν να βασανίζουν Αφγανό πολίτη με την κατηγορία της μοιχείας.

Το Αφγανιστάν έχει μετατραπεί σε μια απέραντη κόλαση για κάθε Αφγανό πολίτη που δεν ανήκει στους Ταλιμπάν και φυσικά οι φρικτές αυτές καταστάσεις θα πρέπει να αφορούν και την Ελλάδα, καθώς σε καθημερινή βάση μπαίνουν στη χώρα μας παράνομοι μετανάστες, για τους οποίους κανείς δεν έχει στοιχείο για το εάν ανήκουν στους Ταλιμπάν, στον ISIS ή σε κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέπει στο πρόσωπο των Ταλιμπάν, άλλον έναν βάρβαρο στρατό που μπορεί να χρησιμοποιήσει στις επιθετικές βλέψεις της κατά των εχθρών.

Το γεγονός αυτό δυστυχώς έχει αποδειχτεί. Δεν είναι μία μελλοντική απειλή, αλλά ένας υπαρκτός κίνδυνος, που τον είδαμε σε χώρες όπου η Τουρκία ενεπλάκη σε στρατιωτικές επεμβάσεις. Εκτός από την Συρία, ο στρατός των βάρβαρων, χρησιμοποιήθηκε στην Λιβύη, στο βόρειο Ιράκ και στο Αρτσάχ.

Οποιαδήποτε συζήτηση λοιπόν δυτικών χώρων με τους Ταλιμπάν, ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας, όπως ακριβώς έγινε και με τους Σύριους τρομοκράτες, που η Δύση τους παρουσίαζε ως «μαχητές της Δημοκρατίας»!

Δείτε το σκληρό βίντεο με δική σας ευθύνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.