ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

FBI: Έφοδος στο σπίτι του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα στην Ουάσινγκτον

FBI: Έφοδος στο σπίτι του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα στην Ουάσινγκτον

Ομάδα του FBI πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα στην Ουάσιγκτον.

Πιο συγκεκριμένα διενεργούν έρευνες στο πλαίσιο «δραστηριοτήτων επιβολής του νόμου», έγραψε σήμερα σε ανάρτησή του στο Twitter δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NBC News, επικαλούμενος εκπρόσωπο του FBI.

Ο Τομ Γουίντερ του NBC δήλωσε ότι ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του, αποκλείοντας την πρόσβαση σ’ αυτό. Οι εκπρόσωποι του FBI (Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών) δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την αναφορά αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντεριπάσκα, ο οποίος είναι ένας δισεκατομμυριούχος με επιρροή και συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει μπει στη μαύρη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ουάσιγκτον είχε προηγουμένως αποσύρει τις κυρώσεις που είχε επιβάλλει στις δύο κύριες εταιρείες του, του γίγαντα αλουμινίου Rusal και της μητρικής του En+ Group. Ο ίδιος ο Ντεριπάσκα είχε υποβάλει αγωγή για την άρση των κυρώσεων, αλλά η αγωγή του απορρίφθηκε τον Ιούνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.