ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε πως ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα από τον ισραηλινό στρατό στη διάρκεια συγκρούσεων στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.

Ο 26χρονος Σαντάμ Μπάνι Όντεχ, υπέκυψε στα τραύματά του στο τουρκικό νοσοκομείο της Τουμπάς, η οποία βρίσκεται μεταξύ της Ναμπλούς και της Τζενίν, όπου διακομίσθηκε μετά τον τραυματισμό του από σφαίρα στους πνεύμονες, διευκρίνισε το υπουργείο στο AFP, προσθέτοντας ότι συγκρούσεις ξέσπασαν την αυγή, με τις ισραηλινές δυνάμεις στην είσοδο της Τουμπάς.

Σε επικοινωνία που είχε το AFP, ο ισραηλινός στρατός δεν θέλησε να σχολιάσει προς το παρόν την είδηση αυτή.

Συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό ξεσπούν τακτικά στη Δυτική Όχθη, το παλαιστινιακό έδαφος που έχει καταλάβει από το 1967 το ισραηλινό κράτος, στο περιθώριο διαδηλώσεων κατά των ισραηλινών εποικιστικών δραστηριοτήτων ή συλλήψεων σε παλαιστινιακές περιοχές από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίπου 475.000 Ισραηλινοί έποικοι ζουν στη Δυτική Όχθη, όπου κατοικούν περισσότεροι από 2,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.