ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υεμένη: Η συμμαχία της Σαουδικής Αραβίας εξουδετέρωσε πλεούμενο των Χούτι παγιδευμένο με εκρηκτικά

Το σκάφος είχε αποπλεύσει από το λιμάνι στη Χοντάιντα

Υεμένη: Η συμμαχία της Σαουδικής Αραβίας εξουδετέρωσε πλεούμενο των Χούτι παγιδευμένο με εκρηκτικά

Σύμφωνα με τη σαουδαραβική κρατική τηλεόραση, η στρατιωτική συμμαχία υπό τη διοίκηση της Σαουδικής Αραβίας που επενέβη στον πόλεμο στην Υεμένη το 2015 εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούθι ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι κατέστρεψε στην Ερυθρά Θάλασσα πλεούμενο παγιδευμένο με εκρηκτικά.

Το σκάφος είχε αποπλεύσει από το λιμάνι στη Χοντάιντα, σύμφωνα με τη συμμαχία.

Νωρίτερα, η ίδια πηγή είχε ανακοινώσει πως κατέστρεψε τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) των Χούθι λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα Σανάα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμμαχία υπό το Ριάντ κλιμακώνει τις επιχειρήσεις της εναντίον των Χούθι, προχωρώντας σε σχεδόν καθημερινούς βομβαρδισμούς «στρατιωτικών στόχων» στην πυκνοκατοικημένη πρωτεύουσα της Υεμένης. Χθες Τρίτη ανακοίνωσε πως έπληξε «μυστική» εγκατάσταση των Φρουρών της Επανάστασης, σώματος του ιρανικού στρατού, στη Σανάα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.