ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζεται η δυτική προπαγάνδα για επικείμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Συνεχίζεται η δυτική προπαγάνδα για επικείμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας δήλωσε το Σάββατο ότι η Ρωσία διεξάγει εκστρατεία παραπληροφόρησης για να αποσταθεροποιήσει και να δικαιολογήσει μια εισβολή στην Ουκρανία, την ώρα που διεθνείς αναλυτές σημειώνουν ακριβώς το αντίθετο, ότι η Δύση βρίσκεται σε εκστρατεία παραπληροφόρησης προκειμένου να εξωθήσουν την Ρωσία να εισβάλλει στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την επιθετικότητά της, να αποκλιμακώσει την κατάσταση και να συμμετάσχει σε ουσιαστικές συνομιλίες», δήλωσε η Τρας στο Twitter.

Εχθές το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο πηγή της αμερικανικής κυβέρνησης, είχε μεταδώσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Ρωσία ετοιμάζει “προβοκάτσια” “υπό ξένη σημαία” στην ανατολική Ουκρανία.

Σύμφωνα με το CNN οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η Ρωσία “εκ των προτέρων έχει αναπτύξει μια ομάδα πρακτόρων” για να πραγματοποιήσουν μυστική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με την πηγή του CNN, αυτό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για “να δικαιολογηθεί η εισβολή” ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

”Ανυπόστατα και ατεκμηρίωτα” χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ τα δημοσιεύματα και τις αναφορές δυτικών μέσων ενημέρωσης για πιθανή προβοκάτσια που ετοιμάζει η Ρωσία στο Ντονμπάς (ανατολική Ουκρανία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.